Câine comunitar din România, erou în Belgia: A fost adoptată de o lună şi a salvat deja o femeie de la înec

O femeie care era cât pe ce să se înece în râul Sambre din Belgia a fost salvată de o căţeluşă adoptată din România.

13 iun. 2014, 10:00
Câine comunitar din România, erou în Belgia: A fost adoptată de o lună şi a salvat deja o femeie de la înec

Scoasă la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stăpânul ei, Cannelle (Scorţişoară) a simţit că cineva este gata să se înece în râul Sambre, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Imagini incredibile: Băiat de PATRU ANI sfâşiat de un CÂINE, dar salvat de o PISICĂ VIDEO

Fiul meu, Vincent, o scosese afară seara. Este foarte sperioasă, mereu atentă la ce se întâmplă în jur. , spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat căţeluşa de şapte luni din România. Deodată s-a oprit, ridicând lăbuţa, şi a fugit spre râul Sambre. Pentru că nu a răspuns când a fost chemată, fiul meu s-a dus după ea şi a văzut că o persoană era gata să se înece. A dat alarma şi un bărbat de pe un vas acostat a sărit în apă şi a salvat femeia. Căţeluşa este în Belgia de o lună, iar la noi se află doar de trei săptămâni. Membrii asociaţiei +Opriţi masacrarea câinilor din România+ au de ce să fie mândri„, a povestit Jasmine Cerfontaine.

Citeşte şi BATE PALMA cu BĂIATU’. Cea mai ŞMECHERĂ pisică din lume a devenit vedetă pe internet VIDEO

După ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol. Cannelle i-a răsplătit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din România, unde o lege autorizează eutanasierea câinilor comunitari.