Andreea Mantea, jignită în ultimul hal. Concurenţii de la Burlăciţa, dispuşi să plătească pentru sex

Andreea Mantea s-a suparat atat de tare pe concurentii de la "Burlacita" in momentul in care a aflat ca acestia ar fi dispusi sa plateasca pentru sex pe motiv ca nu suporta abstinenta totala de pe parcursul show-ului, incat a luat niste decizii drastice.

08 iul. 2014, 10:08

A decis sa isi gaseasca sufletul pereche intr-un reality-show, insa Andreea Mantea nu a stiut niciun moment cat de greu ii va fi sa reuseasca sa isi cunoasca, cu adevarat, pretendentii, scrie agentiadepresamondena.com.

Citeşte şi SCANDAL: Doi bărbaţi au sărit la bătaie pentru Andreea Mantea

Doar 9 concurenti au reusit sa reziste pana acum in batalia pentru cucerirea inimii frumoasei burlacite, iar lupta devine din ce in ce mai apriga. Baietii recurg la orice metoda pentru a-i atrage atentia si cum in dragoste si in razboi totul e permis, tacticile sunt dintre cele mai bizare.

Este si cazul lui Georgel, concurentul care desi primise o intalnire privata in compania burlacitei, o plimbare romantica, cu un Harley Davidson, nu a stiut deloc sa se bucure de moment, ba chiar l-a stricat imediat. Asa cum inca de la inceput Georgel a decis sa ii povesteasca Andreei o discutie care a avut loc in spatele camerelor de filmat, in care unii dintre colegii sai nu au avut tocmai cuvinte de lauda la adresa burlacitei, si care a dus la o situatie extrem de tensionata in casa, concurentul a repetat gestul sau.

Citeşte şi Ştefan Stan, adevărul gol goluţ despre Andreea Mantea. „Nu se cade…”

Fara menajamente, Georgel i-a povestit Andreei ca unii dintre adversarii sai suporta cu greu rigorile reality-show-ului, iar burlacita a dorit imediat sa ii confrunte.

„Stiu ca atunci cand ati ajuns aici ati fost foarte preocupati de faptul ca nu o sa faceti sex si inteleg ca ati vrut sa platiti pentru asta! Gandul ca un barbat ar putea plati pentru sex mi se pare umilitor, injositor, si pentru barbat, si pentru femeie. Eu cred ca va retin. O sa incerc sa schimb regulile acestui show si as vrea, daca se poate, sa elimin mai multe persoane. Nu vreau sa ma judece nimeni, dar nu sunt obligata sa suport mojiciile nimanui!”, a spus Andreea, printre lacrimi.