CUTREMURĂTOR. Una dintre CELE MAI IUBITE vedete din lume a fost VIOLATĂ

Oprah a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Chiar Oprah a făcut această dezvăluire în 1986, în cadrul show-ului său tv.
Alina Costache
12 iul. 2014, 13:27
CUTREMURĂTOR. Una dintre CELE MAI IUBITE vedete din lume a fost VIOLATĂ

Oprah s-a născut în Kosciusko, Mississippi, în 1954, într-o familie săracă şi fără să ştie cu siguranţă cine îi este tatăl. Până la vârsta de şase ani a fost crescută de bunica ei, în spirit religios. Potrivit evz.ro, la vârsta de nouă ani a fost abuzată sexual de unchiul ei, un văr şi un prieten de familie. Chiar Oprah a făcut această dezvăluire în 1986, în cadrul show-ului său tv.

La vârsta de 13 ani, sătulă de abuzuri, fugea de acasă. Mai trecea printr-un moment tragic la vârsta de 14 ani: a rămas însărcinată, însă copilul a murit curând după naştere. A ţinut secret acest episod din viaţa ei, însă un membru al familiei a vândut povestea unui tabloid. În cele din urmă, ajunsă în grija presupusului tată care s-a ocupat de educaţia ei, a ajuns un elev model la şcolile unde a învăţat, şi a câştigat un concurs de oratorie. Oprah îşi începea cariera la un radio din Tennessee, la vârsta de 19 ani.

„The Oprah Winfrey Show” s-a lansat în 1986, iar în 2011 a avut loc ultimul sezon. Este cel mai longeviv show tv din Statele Unite- a rulat timp de 25 de sezoane, în 4.561 de episoade, fiind totodată şi cea mai vizionată producţie tv din toate timpurile. Oprah a devenit milionară la vârsta de 32 de ani, atunci când show-ul ei a fost transmis la nivel naţional.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'