Trucuri fierbinţi pentru o vară răcoroasă

Celsius a avansat în grad şi va rămâne pe poziţie pentru ceva timp, dar vremea nu-i un motiv pentru că look-ul tău să aibă de suferit.

14 iul. 2014, 07:39
Trucuri fierbinţi pentru o vară răcoroasă

Parul se decoloreaza si nu sta nicicum, fata iti transpira excesiv, iar machiajul curge siroind pe fata, te trezesti cu cosuri cand ti-e lumea mai draga… am putea vorbi la nesfarsit despre vicisitudinile estivale. Si daca ai sfida vara?!

Citeşte şi Răcoreşte-te deştept în această vară! Trucuri în bucătărie

Pacaleste-o si profita din plin de vacanta, iti aratam noi cum!

Frumuseste… „de vara”

Cand vine caldura mare, produsele de care erai atat de multumita pana nu de mult se transforma brusc in inamici: crema intens hidratanta iti da senzatia ca porti o masca sufocanta, machiajul se transforma intr-o pictura abstracta, iar produsele pe care te bazai impotriva cosurilor actioneaza ca… apa de ploaie.

Cum iti pregatesti corpul pentru plaja

De fapt, toate merg prost, dar nu produsele cu pricina sunt de vina, ci vremea. Ce-i de facut? Pai, asa cum iti schimbi garderoba sau cum inlocuiesti parfumul cu unul „fresh” pe timp de vara, la fel va trebui sa procedezi cu majoritatea produselor cosmetice pe care le folosesti in sezoanele mai racoroase.

Exfolierea de sezon

Sezonul cald face ca pielea sa devina mai sensibila, iata motivul pentru care iti apar iritatii. Dar nici un motiv n-ar trebui sa te determine sa renunti la exfolierea zilnica, ba dimpotriva: indepartarea celulelor moarte este exact ce-i trebuie tenului pentru a-si redobandi aspectul sanatos, dar si pentru ca produsele aplicate ulterior sa-si faca bine treaba.

Iata cele mai hot trucuri pentru o vara racoroasa pe cosmopolitan.ro.