ULTIMA POZĂ: Imaginile care au emoţionat întreaga lume

Doi batrani care formasera un cuplu timp de 62 de ani si-au gasit sfarsitul tot impreuna. Barbatul a murit la doar patru ore dupa sotia lui.

04 aug. 2014, 12:24
ULTIMA POZĂ: Imaginile care au emoţionat întreaga lume

Don si Maxine Simpson au fost legati de viata, dar si de moarte. Cei doi americani, din Bakersfield, California, au murit unul dupa celalalt, tinandu-se de mana pana in clipa finala. Erau casatoriti de 62 de ani.

Potrivit Elite Daily, Maxine se lupta cu nemiloasa boala a cancerului, dar si starea de sanatate a lui Don se inrautatise rapid, cu doua saptamani in urma, din cauza unei fracturi la sold.

Melissa Sloan, nepoata cuplului, spune ca cei doi si-au pretuit intotdeaun dragostea. Sloan a decis sa isi mute bunicii intr-un dormitor din propria-i casa, pentru ca acestia sa fie impreuna, pe masura ce starea lor de sanatate se inrautatea.

Maxine a murit prima, iar Don a urmat-o la numai patru ore distanta.

„Tot ce voia Don era sa fie cu frumoasa lui sotie. A adorat-o pe bunica si a iubit-o enorm. Ea s-a trezit si l-a vazut si apoi s-au tinut de mana, simtindu-se aproape unul de celalalt. Imediat dupa ce trupul ei a fost scos din camera, s-a stins si el. Este uimitor. Chiar este uimitor. E o adevarata poveste de dragoste”, spune nepoata celor doi, citata de Elite Daily.