7 gesturi ale femeilor pe care bărbaţii le consideră romantice

Romantismul este inteles diferit de femei si de barbati, astfel ca gesturile considerate „frumoase" sunt vazute in mod distinct de reprezentantii celor doua sexe.

20 aug. 2014, 04:43
7 gesturi ale femeilor pe care bărbaţii le consideră romantice

Daca o femeie considera romantic sa primeasca flori la birou de la iubitul care a aparut neprogramat sau sa le primeasca prin curier, barbatul ar prefera, mai degraba, daca i s-ar trimite o pizza XXL cu de toate pe ea.

Iata o lista cu 7 gesturi facute de femei pe care barbatii chiar le considera romantice:
1. Umplerea frigiderului cu berea preferata
Nu-i nicio noutate ca barbatii adora berea, motiv pentru care surpriza ar avea dublu efect daca, sosit acasa obosit de la serviciu, ar descoperi un sir de bere rece, toate din sortimentul lui preferat. In opinia barbatilor, acesta este un gest care arata ca pentru ea chiar conteaza ce-si doreste el.
2. Sa preia ocazional controlul
Barbatii se satura sa decida mereu ei ce film sa vada, la restaurant sa mearga, unde sa bea cafeaua impreuna si asa mai departe, raspunsul „Cum vrei tu” devenind de-a dreptul iritant daca este rostit zilnic. Astfel ca o femeie care preia controlul ocazional, spunand exact ce-si doreste si unde, este considerata deopotriva sexi si romantica in ochii unui barbat, pentru ca-si dezvaluie propriile preferinte.
3. Sa-i ia bilete la un meci important
O femeie care-si surprinde partenerul cumparandu-i bilete la un meci important sau poate la un concert pe care si-l doreste sa-l vada, dar poate nu are timp sa-si ia biletele sau poate nu dispune de banii necesari, va fi peste masura apreciata de iubitul ei. Dincolo de faptul ca ii arata ca-i pasa de pasiunile lui, ii demonstreaza ca are si incredere in el lasandu-i libertatea de a iesi in oras cu cine are el chef.

Continuarea pe Lyla.ro