Coaliţia de guvernare, alături de mame şi de pensionari

Invitat ieri într-o emisiune de televiziune, premierul Victor Ponta a declarat că PSD și partidele din USD nu vor accepta refuzul PNL și PDL de a trece proiectele de amnistie fiscală pentru mame, pensionari și profesori, urmând ca săptămâna viitoare parlamentarii coaliției de guvernare "să se mobilizeze și să voteze legea".
Filip Stan
26 aug. 2014, 11:25
Coaliţia de guvernare, alături de mame şi de pensionari

„Cred că erau cam 12.000 de mame care au primit indemnizații pentru creșterea copilului, 30.000 de pensionari și câteva sute de profesori din zone defavorizate care așteptau să vadă adoptă legea prin care erau scutiți de plata unor sume, care au depins de greşelile unor funcţionari. Eu îi asigur că legea va trece. Săptămâna viitoare, dacă nu vin PNL și PDL la Parlament, ne vom mobiliza și o vom vota noi”, a declarat Victor Ponta.

Sesiunea extraordinară a Senatului a fost suspendată, luni, după ce parlamentarii PNL şi PDL au decis să părăsească ședința înainte de votul proiectelor legislative privind amnistia fiscală. Astfel, din cauza lipsei de cvorum, măsura de reparație socială adresată pensionarilor, mamelor și profesorilor nu a mai putut fi adoptată.

Premierul a mai adăugat în timpul emisiunii de la România TV că există în acest moment două moduri de gândire economică, unul care respectă direcția impusă de Traian Băsescu în 2009-2011, care cere tăieri de venituri și austeritate, dar și o gândire care a aparținut USL, care are în vedere realizarea de reparații sociale și majorarea investițiilor.

„Sunt două moduri de gândire economică: unul din 2009-2011 care spune că «hai să tăiem salariile oamenilor și să fie austeritate», iar al doilea mod este cel al USL – de a face reparații, de a investi mai mult. Dar Klaus Iohannis nu a fost în USL”, a spus șeful Executivului.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'