La cinci ani de la moartea soţiei, Florin Salam a adus o altă femeie în casă. Află cine este BOMBA SEXY

Vestea că Florin Salam s-a cuplat cu Roxana Dobre nu a fost luată în serios de multă lume, până şi apropiaţii artistului gândindu-se că totul este o simplă aventură. Iată, însă, că au trecut doar câteva săptămâni de la momentul în care s-au cuplat, iar lucurile au avansat mult mai repede decat ar fi crezut lumea.

28 aug. 2014, 07:03

Cum Roxana a trecut printr-un eveniment tragic, tatal ei stingandu-se din viata, recent, ea s-a gandit ca cea mai buna alinare o poate gasi intr-o alta familie, respectiv in familia lui Salam. Zis si facut si se pare ca bruneta se considera deja sotia sau viitoarea sotie a artistului, scrie cancan.ro.

Bomba sexy s-a mutat la Salam cu toate bagajele, instalandu-se in casa lui ca si cand ar fi urmatoarea doamna Stoian (n.r. acesta este numele de familie al solistului).

Mai mult chiar, a inceput sa se laude prin oras ca este sotia manelistului, fapt care nu prea l-a deranjat pe solist, mai cu seama ca se pare ca asa a prezentat-o si el familiei sale. Eveniment care survine la cinci ani de la decesul sotiei lui Salam, femeia trecand in nefiinta la o varsta destul de frageda, in urma unor complicatii la ficat.