HELL’S KITCHEN. Mai mulţi militari, recent întorşi din Afganistan, i-au băgat în sperieţi pe concurenţi

Cei 20 de aspiranţi care se bat în reţete culinare pentru titlul de cel mai bun bucătar, pus în joc de producătorii emisiunii "Hell’s kitchen", de la Antena 1, trăiesc experienţe traumatizante.

22 sept. 2014, 09:11
HELL’S KITCHEN. Mai mulţi militari, recent întorşi din Afganistan, i-au băgat în sperieţi pe concurenţi

Concurenţii, care se străduiesc din răsputeri să gătească pe placul celor trei juraţi deosebit de duri şi de exigenţi – Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu – au de îndurat nu numai umilinţele la care aceştia îi supun fără încetare prin atacuri verbale împinse la extrem, asezonate cu farfurii sparte la nervi de podea, ci trebuie să treacă şi prin situaţii- limită.

Într-una din dimineţi, când nici nu se crăpase de ziuă, cantonamentul le-a fost luat cu asalt de un comando militar al MApN, recent întors de pe frontul din Afganistan, scrie libertatea.ro.

Militarii, echipaţi ca pentru război, au ocupat mai întâi camera de oaspeţi a casei în care sunt găzduiţi bucătarii şi apoi, strategic, au intrat în cele 13 dormitoare fără ca aceştia să simtă pericolul iminent.

CITEŞTE ŞI IADUL BUCĂTARILOR începe cu palpitaţii: A fost chemată Ambulanţa

Când au considerat că „duşmanul” e anihilat complet, trupa de asalt a dat alarma şi i-a trezit pe bucătarii-prizonieri în zgomot asurzitor de sirene antiaeriene şi de bocanci care lovesc caldarâmul.

După o scurtă înviorare făcută sub supravegherea luptătorilor, concurenţii au fost obligaţi să gătească pentru plutonul care tocmai le ocupase casa.

„Fireşte, nimeni nu a fost rănit. S-au speriat un pic, dar ăsta e show-ul. În fiecare zi le pregătim câte o surpriză concurenţilor, care oricum sunt stresaţi că sunt filmaţi non-stop cu 37 de camere fixe şi mobile. Doar la duşuri mai scapă de spioni… Dacă la toate acestea mai adăugăm şi atacurile dure ale celor trei juraţi- chefi, bucătarii noştri pot să spună că au ajuns în iad. Supravieţuitorul va fi însă răsplătit…”,au declarat surse din echipa emisiunii.