ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Sloganurile candidaţilor. „Udrea, BUNĂ pentru România”, pentru puştii cu fantezii

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidaţii la Preşedinţie au intrat de o săptămână în campanie electorală. Din afişele şi bannerele care au început să apară pe străzi, prezidenţiabilii ne spun ce vor să facă şi de ce îşi doresc funcţia supremă în stat. Sloganurile prezidenţiabililor merg de la preşedintele competent sau care uneşte până la preşedintele bun pentru România. Elena Udrea, de pildă, ne spune că e "bună pentru România", însă mesajul acesteia este considerat unul aproape vulgar şi care se adresează puştilor de 20 de ani cu fantezii.

10 oct. 2014, 08:46

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a intrat în cursa prezidenţială cu un slogan care pe unii îi şochează. Udrea le spune alegătorilor că este „bună pentru România”: bună pentru educaţie, bună pentru sănătate, bună pentru modernizare.

Ce transmite şi cui i se adresează cu acest slogan cea pe care o susţine Traian Băsescu? Este un mesaj la limita vulgarităţii şi atrage puşti de 20 de ani cu fantezii, consideră publicitarul Bogdan Naumovici.

Cred ca isi imagineaza ca vin la vot mai multi barbati decat femei si ca ei voteaza fara cine stie discernamant politic. Este la limita vulgaritatii si nu vad de ce te-ai duce acolo daca esti om politic serios. Pentru publicul tanar, dna Udrea nu mai are varsta potrivita. O sa atragi pusti de 20 de ani care au fantezii. Dar nu iesi presedinte cu asta. Presedinte iesi cu ruralul, cu masele muncitoresti din marile orase, asa au iesit presedintii pana acum„, a declarat, pentru Ziare.com, Bogdan Naumovici, directorul agentiei de publicitate 23 Communication Ideas.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis propune, cu o mimică serioasă, arătând cu degetul sau deschizându-şi braţele, „România lucrului bine făcut”.

„Imi scria cineva pe Facebook ca pare o poza de la pescuit. Cu mainile alea larg desfacute parca arata ce peste mare a prins. Iohannis nu iese din pielea personajului si spera ca a fi neamt si hotarat e suficient. Eu nu cred ca e. Alegerile se castiga cu aparate de partid si nu vad tot PDL alergand disperat sa-l aleaga pe Iohannis. Nici macar PNL. Candideaza sa iasa in turul 2, nu sa castige„, comentează Naumovici.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta promite ca ne va uni: „Preşedintele care uneşte”.

Bogdan Naumovici spune că ideea preşedintelui care uneşte nu este ceva nou: ” Este potrivit pentru Ponta. El e liderul PSD, premier si are multe vulnerabilitati, nu se poate duce in teme mari si solutii decisive. Are deci nevoie de un mesaj de genul acesta pe care vrea sa il auda electoratul de stanga, captiv economic. Ca om de dreapta nu imi place desigur platforma lui, dar ca om de comunicare, cand ma uit la ea admit ca face ceea ce trebuie”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei încearcă să îi convingă pe români să o voteze transmiţându-le că ea este „mai bună decât ei”.

Potrivit lui Naumovici, campania lui Macovei are o charisma mai mare decat personajul politic, iar scenele pe motocicletă şi cu cartusul în mână nu o definesc: „Din pacate, sfatuitorii o pun pe Monica Macovei in posturi improprii. Nu o vad nici cu copii mici in brate, nici la cules de rosii, nici pe motocicleta. Nu s-a construit asa pana acum.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Călin Popescu Tariceanu ne propune bunastare si respect.

„El vorbeste de bunastare pentru ca a guvernat intr-o perioada de crestere economica, e firesc sa-si traga radacinile din perioada in care a fost prim-ministru. Este un tip charismatic, care impune respect. Dar nu e o campanie menita sa castige si nici macar sa ajunga in turul al doilea. E menita strict sa rupa din voturile Opozitiei pentru Ponta”, a spus publicitarul.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Teodor Meleşcanu se prezintă ca un preşedinte competent şi ca un bun român. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu cere votul românilor spunându-le „acum ori niciodată” şi „Adio, Traian Băsescu!”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. William Brânză a ales pentru alegerile prezidenţiale sloganul „Să le spargem gaşca!„.