Moment ÎNĂLŢĂTOR la X Factor! Arată ca o ZEIŢĂ şi cântă ca un ÎNGER: Nu mi-am putut lua privirea de la tine

X Factor. Nicoleta Nucă, o studentă la Academia de Muzică din Milano, a reuşit să uimească juriul de la X Factor cu vocea şi frumuseţea ei. Tânăra de 22 de ani a ridicat cei trei juraţi în picioare după ce a cântat cu tot sufletul în faţa lor. Ştefan Bănică s-a declarat fermecat de Nicoleta şi este convins că ea este viitorul câştigător X Factor.

20 oct. 2014, 19:08

X Factor. Nicoleta Nucă e din Chişinău, dar s-a mutat la Milano pentru a fi alături de mama sa, care se confruntă cu serioase probleme medicale. Ar putea lejer să strălucească pe podiumurile de prezentare, dar a ales s-o facă pe o scenă, scrie xfactor.a1.ro. A cântat despre o lume a bărbaţilor şi a făcut-o minunat! Spectatorii au fost în picioare, juraţii n-au mai stat pe scaune.

„Pentru prima dată când întâlnesc la X Factor, pe un asemenea gen de piesă, o intrepretă care cântă beton, zid armat, beton, de la cap la coadă. Fată, eşti excepţională! Ai acest X Factor în tine! Nu mi-am putut lua privirea de la tine! Eşti şi frumoasdă, ai şi voce, mai lasă-ne în pace!”, a spus Ştefan Bănică Jr.

Vezi: Prima iubire a Deliei Matache, pe scenă la X FACTOR. Cum a reacţionat artista FOTO