Victor Ponta: Când mă INSULTA Băsescu avea farmec. Când mă insultă Iohannis, ne apucă SOMNUL VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta l-a ironizat, vineri, pe Klaus Iohannis, pricincipalul său contracandidat, spunând că atunci cânf îl insultă prezidenţiabilul ACL "ne apucă somnul".

24 oct. 2014, 11:50
Victor Ponta: Când mă INSULTA Băsescu avea farmec. Când mă insultă Iohannis, ne apucă SOMNUL VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a declarat, la Târgovişte, că Iohannis e un fel de Traian Băsescu, dar e doar forma, nu şi fondul.

”Domnul Iohannis nu ştiu dacă gândeşte, dar vorbeşte ca domnul Traian Băsescu. Şi crede că stăpâneşte Justiţia. Eu nu cred că stăpâneşte Justiţia nici domnul Iohannis, cu atât mai puţin eu, e un pic absurd să consideraţi că eu stăpânesc Justiţia, şi cred că domnul Iohannis vorbind şi luând cu copy/paste toate declaraţiile lui Traian Băsescu cade într-un ridicol de care se ferise până acum”, a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta nu i-ar da CASĂ lui Băsescu: Şi-a acordat una singur când era primar. Trebuie schimbată legea

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderul PSD a adăugat că Iohannis, care iniţial a anunţat că va face o campanie electorală în mod civilizat, elegant, s-a răzgândit şi a copiat modelul lui Traian Băsescu din 2004 şi 2009.

‘Văd că şi insultele le preia tot de la domnul Băsescu, dar, ştiţi, când mă insulta Traian Băsescu avea un farmec, când mă insultă domnul Iohannis cu aceleaşi cuvinte ne apucă somnul. E un fel de Traian Băsescu, dar e doar forma, nu şi fondul lui Traian Băsescu. Regret că domnul Iohannis, care zicea că o să facă o campanie civilizată, frumos, elegant, s-a răzgândit şi văd că face o campanie exact ca Traian Băsescu în 2004 şi 2009”, a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la Târgovişte, la inaugurarea sediului Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară (I.C.S.T.M.) din Campusul Universităţii Valahia. A