ALEGERI PREZIDENŢIALE. Iohannis: Combinaţia dintre PSD şi PRM este jenantă şi jignitoare pentru electorat

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Combinaţia dintre Partidul Social Democrat (PSD) şi Partidul România Mare (PRM) este jenantă şi jignitoare pentru electorat şi abordează teme false, a declarat, joi seara, Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Digi 24, potrivit Agerpres.
Filip Stan
06 nov. 2014, 18:45
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Iohannis: Combinaţia dintre PSD şi PRM este jenantă şi jignitoare pentru electorat

„Sunt abordate teme false, ca ruperea Transilvaniei, teme de alt secol şi dăunătoare care apar când oamenii de tip PRM sunt cooptaţi pentru nişte voturi. Cum poate cineva să afirme, în 2014, în faţa electoratului că cineva vrea să rupă Ardealul, să învrăjbeşti oltenii cu ardelenii? Nu sunt afirmaţii politice, ci cretinisme. Nu ai voie să spui aşa ceva de dragul a câtorva voturi. Nu doar că nu am afirmat aşa ceva, dar nici prin gând nu mi-a trecut că cineva dintre politicieni poate spune aşa ceva. Mezalianţa PSD cu PRM a scos şi alte lucruri care mai de care mai urâte. A ieşit fostul candidat Corneliu Vadim Tudor şi a spus că ‘l-aţi arestat pe Năstase, l-aţi arestat pe Hrebenciuc, ce lucruri bune au făcut’. După ce câştigă Victor Ponta preşedinţia le dă drumul la toţi, ăsta este viitorul pregătit de el, graţierea tuturor corupţilor. Am crezut că am depăşit aceste abordări, epoca iliescieană. Un tânăr politician vine cu vechile metehne ale PCR şi PDSR şi repune pe tapet, într-o alianţă dedicată răului, nişte lucruri peste care cu greu a trecut România. Nu se poate veni cu astfel de mizerii”, a declarat Klaus Iohannis.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Klaus Iohannis a salutat decizia Monicăi Macovei de a-l susţine în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Mă bucur, este un semnal foarte bun dacă un politician de clasa doamnei Macovei a fost convinsă de mine şi de programul meu. Toate temele legate de justiţie ale ei se găsesc în programul meu cu care m-am prezentat în faţa electoratului. Nu voi graţia niciun corupt, sunt ferm împotriva legii amnistierii şi graţierii, vreau să simplificăm procedurile de imunitate, vreau să renunţăm la imunitatea preşedintelui. Sunt lucruri în care cred şi ne-am întâlnit pe aceeaşi lungime de undă”, a declarat Klaus Iohhanis.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL a adăugat că este de acord cu Monica Macovei şi că nu a avut niciun fel de negociere cu aceasta.

„Nu am avut niciun fel de negociere şi cred că aşa trebuie să procedăm în continuare în politică. A văzut că doresc aceleaşi lucruri şi sunt un candidat serios”, a mai spus Iohhanis.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
De duminică, 26 mai 2024, de la ora 13, nimic nu va mai fi la fel pentru 4 zodii. Începe o săptămână de vis pentru ele
Capital.ro
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în propria casă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că este INTERZIS
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'