Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC

Michael Schumacher se afla intr-un scaun cu rotile, paralizat si are mari probleme de memorie. Este marturia lui Philippe Streiff, fost pilot de Formula 1, dupa ce l-a vizitat pe Michael Schumacher.

18 nov. 2014, 14:34
Veste CUMPLITĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţ DRAMATIC

Michael Schumacher a fost vizitat de Philippe Streiff, care a oferit detalii despre starea de sanatate a multiplului campion mondial.

„Totul este foarte dificil deoarece nu poate vorbi. Este ca si mine, intr-un scaun cu rotile, paralizat, cu probleme de memorie si de vorbire, de asemenea”, a spus Philippe Streiff, care a adaugat: „Prezenta in familie ii va permite sa se recupereze mai rapid, dar va fi dificil. Mi se parea ca incearca sa comunice folosindu-si ochii”.

Philippe Streiff este un fost pilot de Formula 1 care se afla intr-un scaun cu rotile dupa un accident ce a avut loc in 1989, in timpul unor teste.

Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a anuntat, pe 16 iunie, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne. La inceputul lunii septembrie, Michael Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Meribel (Frantza), dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. El a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa pe 30 ianuarie.