A văzut MOARTEA CU OCHII după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Facebook

O tânără din Alexandria se zbate, acum, între viață și moarte, după ce a fost bătută crunt și aruncată din mașină de un bărbat însurat, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

24 nov. 2014, 13:41
A văzut MOARTEA CU OCHII după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Facebook

O tânără de 30 de ani a văzut moartea cu ochii după ce a cunoscut pe Facebook un bărbat însurat.

Nu se știe exact dacă relația este mai veche sau a fost prima întâlnire. Cert este că vineri seară, tânăra s-a întâlnit cu agresorul și au plecat, cu mașina lui, la o plimbare pe drumul care duce spre Lăceni. Potrivit totalimpact.ro, bărbatul a lovit-o pe fată până a desfigurat-o, a înțepat-o, de mai multe ori, cu un cuțit sau o șurubelniță, în zona gâtului. Apoi, a încercat să o sugrume cu șnurul de la hanorac.

Într-un final, fata a fost aruncată din mașină, pe câmp, în apropiere de Lăceni, iar agresorul a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, direct la Alexandria. Și-a luat soția, care tocmai ieșea din tură, și s-a dus acasă.

Între timp, Eliza a reușit să se târască până la drumul principal, unde a fost găsită de un șofer care tocmai trecea prein zonă. Acesta a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns două ambulanțe, care i-au acordat primul ajutor.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean din Alexandria, în stare gravă. Fata a fost găsită la fața locului cu un șnur în jurul gâtului, fața tumefiată și îmbrăcată cu un tricou cu mânecă scurtă, pe un frig greu de suportat chiar și cu haine adecvate.

La spital, pentru scurt timp, Eliza și-a revenit și a reușit, cu ultimele puteri, să povestească ce s-a întâmplat. Din păcate însă, câteva ore mai târziu, tânăra a intrat în comă. A fost transportată la un Spital din București, unde se află și în prezent. Starea pacientei este critică, deocamdată. Potrivit apropiaților acestuia, Nicu din Calomfirești nu recunoaște că ar avea vreo legătură cu Eliza, deși este zgâriat pe mâini și pe față.

Vezi şi: O serie de IMAGINI CONTROVERSATE cu o FEMEIE care dă naştere unui COPIL, subiect de scandal pe FACEBOOK FOTO