Agresorul fetei din Alexandria a fost arestat. S-au cunoscut pe Internet, apoi a VIOLAT-o şi MUTILAT-o

Bărbatul care a violat şi mutilat o tânără din Alexandria, pe care a cunoscuse pe Facebook, a fost arestat. În seara în care s-au văzut pentru prima dată, individul a batjocorit-o şi a bătut-o. Femeia a murit după două zile.

25 nov. 2014, 20:57
Agresorul fetei din Alexandria a fost arestat. S-au cunoscut pe Internet, apoi a VIOLAT-o şi MUTILAT-o

Tribunalul Teleorman a decis ca Nicu-Alin Cristea să fie arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de uciderea Elizei Dragne (30 ani), după ce acesta a fost reţinut luni noaptea pentru 24 de ore de procurorii criminalişti şi prezentat marţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Teleorman a admis propunerea procurorilor şi a emis mandat de arestare preventive pentru o perioada de 29 de zile.

Potrivit ziarulteleormanul.ro, mama tinerei Eliza Dragne a luat, după tragicul deces al fiicei sale, o hotărâre care va duce la salvarea altor vieţi: organele vor fi donate, rinichii la Spitalul Fundeni, pancreasul şi splina Elizei urmând să ajungă la un spital din Cluj Napoca.

Citeşte şi A văzut MOARTEA CU OCHII după o întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Facebook

Nicu Alin Cristea a ucis-o pe Eliza Dragne cu bestialitate, după ce i-a aplicat în repetate rânduri multiple lovituri, a înjunghiat-o în zona gâtului, a încercat să o sugrume cu un şnur şi apoi a abandonat-o în câmp. Leziunile pe care i le-a provocat i-au adus tinerei moartea, iar individul, a fost reţinut în noaptea de luni spre marţi pentru 24 de ore sub acuzaţia comiterii infracţiunii de omor, încadrarea care a fost schimbată, după decesul tinerei, din tentativă de omor în omor.

Citeşte şi Tânăra din Alexandria MUTILATĂ de bărbatul pe care l-a cunoscut pe Facebook a MURIT