GRUMPY, cea mai cunoscută FELINĂ, a câştigat 100 de MILIOANE de dolari în doi ani GALERIE FOTO VIDEO

Grumpy a devenit deja un simbol mondial, o supervedetă, fără să facă nimic special, ci doar să se facă văzută. Este o pisicuţă cu totul specială, care a produs în 24 de luni nu mai puţin de 100 de milioane de dolari.

08 dec. 2014, 22:08

Răsfăţata stăpânei sale care a luat-o de când era pui, Grumpy Cat – pe numele adevărat Tardar Source, este preţioasă şi la propriu, şi la figurat.

Suferindă de nanism în versiune felină, „compilat” cu o mandibulă mai proeminentă ce o face să pară morocănoasă, micuţul ghem de blană a dat o lovitură financiară nemaipomenită, dar nu la Bursă, ci prin promovarea propriei sale imagini, de care stăpâna ei, Tabatha Bundesen, s-a ocupat cu mare grijă.

Citeşte şi Grumpy Cat are o rivală. Cum arată pisicuţa care pare tot timpul tristă GALERIE FOTO

Rapoartele financiare arată că Grumpy Cat a câştigat din imagine şi din drepturi de autor, mai mult chiar ca megastarurile de cinema şi fotbal internaţional, ca Nicole Kidman, Cameron Diaz şi Matthew McConaughey sau ca Wayne Rooney şi Cristiano Ronaldo, mai precis, 100 de milioane de dolari.

În afară de promovarea pe Internet, Grumpy „a scos” şi o carte, iar acum, de Crăciun, este vedetă în propriul său film. Are şi o cafenea care îi poartă numele stilizat, Grunpuccino. Se dedică full-time carierei sale, împreună cu managerul ei – propria sa stăpână- care şi-a părăsit slujba de chelneriţă după succesul lui Grumpy.