Veste TERIBILĂ despre CRISTI BORCEA. Ce s-a întâmplat DUPĂ GRATII

Cristi Borcea are probleme mari la Poarta Albă după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale în spital cu o asistentă. În urma controlului efectuat în salonul unde fusese internat fostul acţionar al lui Dinamo s-ar fi descoperit sticle de whisky, dar şi haltere!

07 ian. 2015, 07:20
Veste TERIBILĂ despre CRISTI BORCEA. Ce s-a întâmplat DUPĂ GRATII

Cristi Borcea suportă consecinţele şi este monitorizat strict de gardienii de la Poarta Albă, scrie Fanatik. Comandantul secţiei unde Cristi Borcea îşi ispăşeşte pedeapsa a fost la un pas să fie dat afară, iar acum se răzbună pe fostul acţionar al lui Dinamo.

„Borcea este disperat! A pierdut tot în urma acelui scandal. Când se duce la toaletă are gardian! Dacă i se face rău şi vrea să meargă la medic pentru a cere o aspirină este însoţit de gardian! Nu mai are dreptul să primească vizite, nu mai poate vorbi la telefon şi nu mai are voie să primească pachete din partea familiei. Nu ştie ce să mai facă. Are parte de cel mai draconic regim din România”, au povestit sursele Fanatik.

Din acest motiv, Borcea le-a transmis avocaţilor să-l încerce să-i obţină mutarea din secţia în care se află închis şi să scape, astfel, de comandantul care i-a transformat viaţa într-un calvar. Cererea lui Borcea va fi judecată zilele următoare, însă sînt şanse minime ca aceasta să fie aprobată.