BALONUL DE AUR. Ronaldo, Neuer sau Messi? Trofeul se va decerna astăzi

BALONUL DE AUR. Cristiano Ronaldo este marele favorit la câştigarea Balonului de Aur pentru al doilea an consecutiv, el fiind cotat cu cele mai mari şanse, în faţa portarului Manuel Neuer, campion mondial cu naţionala Germaniei, şi a argentinianului Manuel Neuer.

12 ian. 2015, 08:01
BALONUL DE AUR. Ronaldo, Neuer sau Messi? Trofeul se va decerna astăzi

BALONUL DE AUR. Cristiano Ronaldo este pe cale să câştige al treilea Balon de Aur din carieră, după cele din 2008 şi 2013. Dacă anul trecut starul portughez i-a învins pe Frank Ribery şi Lionel Messi, acum îi are drept competitori pe marele său rival, Messi, şi pe portarul lui Bayern Munchen, Manuel Neuer.

Citeşte şi Cristiano Ronaldo, colecţionar de trofee. World Soccer l-a ales Fotbalistul Anului 2014

Cristiano Ronaldo a câştigat în 2014 Liga Campionilor şi campionatul Spaniei, el devenind totodată fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri într-un sezon de Champions League, 17. El a început în forţă şi sezonul 2014/2015, la momentul încheierii votului pentru Balonul de Aur el având 18 goluri marcate în Primera Division, după 11 etape.

Ceremonia de dernare a Balonului de Aur va avea loc la Zurich, de la ora 19.00, şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport şi Eurosport.