A fost arestată cea mai sexy hoaţă din lume. A spart peste 300 de case VIDEO

Politistii columbieni au arestat o tanara suspecta de sute de furturi in Bogota, care s-ar fi folosit de fizicul ei atragator pentru a pacali paznicii.

26 ian. 2015, 09:04
A fost arestată cea mai sexy hoaţă din lume. A spart peste 300 de case VIDEO

Andrea Johanna Torres, poreclita Yayita, in varsta de 28 de ani, ar fi comis aproximativ 300 de furturi in capitala Columbiei, spun politistii, care erau pe urmele sale de sase luni, scrie stirileprotv.ro. Acestia au descoperit ca tanara era liderul unei grupari care in ultimii 11 ani a furat bijuterii, electronice si alte bunuri din case.

Citeşte şi TINERE EXTRAVAGANTE în IPOSTAZE EXCITANTE chiar în văzul lumii. Femei fără ruşine care arată atât de bine FOTO

Seful Politiei din Bogota, Humberto Guatibonza, a declarat ca Andreea a fost arestata in Bogota, in timp ce se pregatea sa plece in Germania cu documente false.

Autoritatile au intensificat cautarea ei in iulie, in urma unui jaf realizat de aceasta si complicii ei, care au pradat trei case dintr-o zona rezidentiala, dupa ce tanara le-a atras atentia gardienilor. In acea zi, infractorii au reusit sa fuga cu aproximativ 34.000 de dolari, pe care i-au sustras in 20 de minute.

Citeşte şi Zeiţele ROMÂNEŞTI care defilează pe podiumuri de modă ducând faima frumuseţii autohtone în lume VIDEO

Andrea Johanna Torres este foarte populara pe retelele de socializare, unde s-a laudat cu averea sa, invitand persoane la petreceri si publicand fotografii glamuroase. Acum va fi cercetata pentru furt, insa a mai ispasit o pedeapsa pentru infractiuni similare. In timpul primei sale sentinte, Torres a castigat un concurs de frumusete.