PROFESOARA prinsă făcând sex cu elevul, exclusă din învăţământ

O profesoara a fost exclusa pe viata din invatamant, dupa ce a recunoscut ca a avut o aventura cu unul dintre elevii sai.

27 feb. 2015, 10:13
PROFESOARA prinsă făcând sex cu elevul, exclusă din învăţământ

Ruth Vaughan, in varsta de 26 de ani, a predat design si tehnologie la un internat privat din Rutland si l-a sarutat pe elev cu ocazia balului de admitere, in luna iunie 2013, scrie The Independent.

Profesoara, care s-a mutat ulterior in Arabia Saudita, a recunoscut ca a tinut legatura cu baiatul pe timpul verii, cei doi devenind „prieteni” si incepand ulterior o relatie sexuala, la putin timp dupa ce fostul elev a inceput cursurile la facultate.

Citeşte şi PROFESOARĂ de LICEU, arestată după ce a întreţinut relaţii INTIME cu ELEVII la scurt timp după ce se MĂRITASE

Ruth a inceput sa lucreze la scoala respectiva din luna septembrie 2012, iar pana in iunie 2013 directorul adjunct a fost informat despre relatia profesoarei cu elevul sau.

La inceput amandoi au negat ca ar avea o relatie, insa baiatul a recunoscut ulterior ca au inceput sa aiba relatii sexuale la o luna dupa balul de absolvire. Profesoara a fost demisa in luna noiembrie.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL. O profesoară a făcut sex cu un elev, chiar în sala de clasă