Inspectorii antifraudă pun LACĂTUL pe restaurante şi magazine. O cunoscută SHAORMERIE, închisă

Val de restaurante şi magazine au fost închise de inspectorii antifraudă, pentru că fie nu emiteau bon fiscal, fie nu puteau justifica banii din casă. Printre acestea se numără şi un lanţ cunoscut de shaormerii.

27 mart. 2015, 15:21
Inspectorii antifraudă pun LACĂTUL pe restaurante şi magazine. O cunoscută SHAORMERIE, închisă

Inspectorii antifraudă au început controalele în restaurante, magazine şi shaormerii la începutul acestei luni, pentru că au intrat în vigoare noi reguli, privind combaterea evaziunii fiscale.

Citeşte şi Restaurante şi cafenele de lux din Capitală, ÎNCHISE pentru că nu emiteau BON FISCAL

Astfel, au fost închise restaurante şi magazine care nu au emis bon fiscal. Acestea s-au ales cu suspendarea activităţii pe o perioadă cuprinsă între una şi trei luni, dar şi cu amenzi usturătoare. De la începutul acestor controale, sute de agenţi comerciali s-au ales cu activitatea suspendată în toată ţara.

Potrivit Mediafax, restaurantele închise în Capitală se află în zone mondene, precum Dorobanţi, Herăstrău, dar şi B-dul Decebal şi în Mall Vitan. Printre cei care au căzut în plasa Fisc-ului se numără şi un lanţ de shaormerii, şi anume o shaormerie Dristor care se afla într-un mall din Capitală, aceasta fiind închisă.

Controalele vor continua şi în perioada următoare.

Citeşte şi Anunţ SURPRINZĂTOR despre shaorma de la Dristor