Zi decisivă pentru primarul Gheorghe Nichita şi Cristian Adomniţei. Vineri află dacă vor fi arestaţi preventiv

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei şi primarul municipiului, Gheorghe Nichita, ajung vineri în faţa judecătorilor care trebuie să decidă dacă îi plasează în arest preventiv sau nu.
Iulian Tudor
08 mai 2015, 07:25
Zi decisivă pentru primarul Gheorghe Nichita şi Cristian Adomniţei. Vineri află dacă vor fi arestaţi preventiv

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a ajuns vineri dimineaţă la Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa decide asupra contestaţiei DNA la sentinţa Tribunalului Bucureşti, care a respins în urmă cu o săptămână cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Nichita.

CITEŞTE ŞI: Adina Samson, iubita lui Gheorghe Nichita: Sper ca fiica mea să trăiască altfel şi de aceea am decis să lupt

În prezent, Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar pentru că şi-a „spionat” amanta, după ce judecătorul de drepturi şi libertăţi a apreciat că în cauză nu se impune privarea de libertate.

În fața judecătorilor, Gheorghe Nichita a susținut că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania. Nichita a mai declarat că Adina Samson a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid.

Primarul le-a mai spus judecătorilor că a petrecut timp îndelungat cu Adina Samson și că „îi este extrem de greu să accepte ideea despărțirii, fiind extrem de gelos, conștientizând însă că este o diferență de vârstă de 25 de ani”.

CITEŞTE ŞI: Părinţii Adinei Samson, iubita lui Gheorghe Nichita, declaraţii uluitoare: A îmbolnăvit-o psihic, nenorocitul!

„Pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru martora Samson Adina Mihaela iese din limitele normalului, motiv pentru care a apelat și la sprijinul unui psiholog care este chiar decanul Facultății de psihologie din Iași. Nu crede că trebuie să fie arestat pentru o pasiune umană, pe care încearcă să o amelioreze și să o vindece”, potrivit motivării instanţei.

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi, a anunţat că, începând cu data de 7 mai 2015, se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în partid, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.

Procurorii DNA l-au reținut joi pe președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, urmând a fi prezentat vineri Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
 
Citeşte şi: DNA: Cristian Adomniţei, reţinut pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual
 
Şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, vizat de ancheta DNA privind fapte de corupţie, a declarat, recent, că nu se simte responsabil în cazul atribuirii contractului de promovare a judeţului unei firme din Iaşi, motivând că nu face parte din nicio comisie de licitaţie şi că nu ştie ce firme sunt declarate câştigătoare.

Adomniţei a mai spus că nu se simte vânat de instituţiile judiciare, dar că PSD îşi doreşte ca el să dispară din Iaşi.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Orașul din România care a renăscut cu fonduri europene. Sunt sute de locuri de muncă, iar tinerii nu mai pleacă din localitate
Capital.ro
Ungurii devin stăpâni în Europa. Susținerea este totală pentru Viktor Orban
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Acești români vor primi 5.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani GRATIS
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan de la Ploiești, fotografiat la locul unui accident grav din Capitală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Avocatul Adrian Cuculis, noi detalii despre reluarea procesului în care este judecat Vlad Pascu: „Lucrurile chiar o vor lua pe o direcție inversă”
Capital.ro
Serviciu militar obligatoriu de 6 luni. Lege pentru tinerii între 18 și 26 de ani
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cresc SALARIILE. Angajații care vor primi mai mult cu 10%
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'