Un clujean şi-a plătit o taxă de 7.000 lei cu MONEDE. Casieria a numărat TREI ZILE banii

Un fermier din comuna Ceanu Mic, județul Cluj, a blocat timp de trei zile casieria Primăriei Tureni, după ce și-a plătit o datorie mai veche, de câțiva ani, în valoare de 7.000 lei, cu monede de 5, 10 și 50 de bani. Casierele de la primăria Tureni au numărat timp de trei zile banii, pentru a-i putea preda la Trezorerie.

19 iun. 2015, 11:00
Un clujean şi-a plătit o taxă de 7.000 lei cu MONEDE. Casieria a numărat TREI ZILE banii

Fermierul Doru Marius Suciu, din satul Ceanu Mic, iritat de „ultimatumul” Consiliului comunal Tureni, a decis că taxele de chirie aferente contractelor prin care s-au atribuit locuri de păşunat, să fie plătite la zi, a hotărât să îşi plătească taxele restante de trei-patru ani, în bani mărunţi.

Potrivit primarului din localitate, Dana Mănăilă, fermierul a adus cu jeep-ul, la casieria Primăriei din Tureni, cei 7.000 lei datoraţi, iar monedele, ambalate în doi saci, cântăreau circa 60 de kilograme. Numărătoarea banilor s-a încheiat după trei zile, iar joi, la ora prânzului, trei funcționare sortau banii.

„Monedele trebuie ambalate în pungi de câte 500 de bucăţi. Numai aşa primeşte banii la Trezorerie” a precizat Dana Mănăilă, potrivit ziarul21.ro.