Serghei Mizil, amintiri din COMUNISM. Gest INCREDIBIL făcut de George Copos pentru NICU CEAUŞESCU

Serghei Mizil a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre trecutul unor oameni din fotbal, cu care este prieten încă din anii comunismului. col este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/262376/2015/DEZVALUIRI-BOMBA-Serghei-Mizil-un-PROFITOR-al-comunismului-Aveam-masini-le-faceam-varza-in-doua-secunde-iar-ei-imi-aduceau-altele- Serghei Mizil este imaginea fidelă a tipului de rebel care se manifestă ca atare indiferent de regimuri politice, orânduiri sau împrejurări istorice. Şi în interviul pe care l-a acordat, în exclusivitate, ziarului "ring”, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/262376/2015/DEZVALUIRI-BOMBA-Serghei-Mizil-un-PROFITOR-al-comunismului-Aveam-masini-le-faceam-varza-in-doua-secunde-iar-ei-imi-aduceau-altele- Serghei Mizil este imaginea fidelă a tipului de rebel care se manifestă ca atare indiferent de regimuri politice, orânduiri sau împrejurări istorice. Şi în interviul pe care l-a acordat, în exclusivitate, ziarului "ring”, fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu-Mizil nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/262376/2015/DEZVALUIRI-BOMBA-Serghei-Mizil-un-PROFITOR-al-comunismului-Aveam-masini-le-faceam-varza-in-doua-secunde-iar-ei-imi-aduceau-altele-

22 iul. 2015, 07:10
Serghei Mizil, amintiri din COMUNISM. Gest INCREDIBIL făcut de George Copos pentru NICU CEAUŞESCU

George Copos este recunoscut pentru zgârcenia sa, dar fostul patron al celor de la Rapid nu s-a uitat la bani atunci când l-a ajutat pe fostul său şef de la UTC, Nicu Ceauşescu.

„Am rămas din tinereţe prieten cu Giovani şi cu Victor Becali, Cornel Dinu, Gino Iorgulescu… Cu Nicu Ceauşescu am stat până a murit, nu m-am dezis niciodată de el. Am mers peste tot după el, l-am ajutat cât am putut, şi eu, şi alte persoane, mă refer la Gino Iorgulescu, la Marius Lăcătuş, la George Copos. Eu pe Copos pentru asta îl respect. Este unul dintre puţinii oameni care l-au ajutat cu bani”, a dezvăluit Serghei Mizil în Ring.

Întrebat cum era viaţa în comunisc, Serghei Mizil a recunoscut: „Am dus-o foarte bine. Păi, cum voiai să o duc dacă stăteam în vilă cu piscină, cu cinematograf, cu jacuzzi, cu saună? O duceam rău? Aveam maşini, le făceam varză în două secunde, îmi aduceau altele, iar benzina o plăteau ei. La Snagov – vilă, la mare – vilă, la Predeal – vilă. E şi normal că o duceam bine!”.