ADMITERE LICEU 2015. Elevi cu medii peste 9, repartizaţi la colegii tehnice

ADMITERE LICEU 2015. Zilele trecute, a avut loc şi cea de-a doua repartizare computerizată a candidaţilor rămaşi nedistribuiţi în licee din judeţul Constanţa şi care s-a soldat cu mari dezamăgiri. Printre cei 39 de elevi repartizaţi, câţiva au avut neşansa de a ajunge unde nici nu se aşteptau.

30 iul. 2015, 06:56
ADMITERE LICEU 2015. Elevi cu medii peste 9, repartizaţi la colegii tehnice

ADMITERE LICEU 2015. Câţiva elevi din Constanţa cu medii mari, dar care nu au completat corespunzător opţiunile pe fişele de înscriere s-au trezit că vor merge din 15 septembrie unde nici cu gândul n-au ajuns, potrivit cugetliber.ro.

De exemplu, o elevă de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, care ar fi putut ajunge într-un liceu teoretic datorită mediei sale de admitere (8,39), a fost repartizată la Colegiul Tehnic „I.N. Roman”. Şi elevul de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Pantelimon care a încheiat cu media 9,11 şi ar fi putut lua loc în băncile unui liceu de elită a fost repartizat la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti”. La fel şi în cazul elevilor de la Şcoala nr. 28, care cu media 8,28 a intrat la Colegiul Tehnic „Tomis” sau de la Şcoala nr. 29 „Mihai Viteazul”, care cu media 8,10 a ajuns la Colegiul „Pontica” ori elevul de la Şcoala nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica”, cu media 8,23 a ajuns la Colegiul Tehnic „Vasile Pârvan”.

ADMITERE LICEU 2015. Există însă şanse ca aceşti elevi să se poată transfera la licee mai bune: „În metodologie este prevăzută o perioadă de transferuri, dar după primul semestru al anului şcolar 2015-2016 şi care trebuie să respecte anumite criterii„, a explicat profesoara Alina Diana Codreanu.