Recunoaşteţi personajul? Un celebru fotbalist, deghizat în vagabond, jonglează cu mingea pe stradă VIDEO

Portughezul Cristiano Ronaldo, deţinătorul Balonului de Aur este protagonistul unui clip foarte amuzant, filmat în Piaţa Callao, din Madrid. Deghizat în vagabond, starul Realului jonglează cu mingea, în admiraţia trecătorilor care habar nu au cine se ascunde în spatele bărbii.

04 aug. 2015, 16:53
Recunoaşteţi personajul? Un celebru fotbalist, deghizat în vagabond, jonglează cu mingea pe stradă VIDEO

După ce veţi vedea acest clip, poate veţi fi mai atenţi la cei care fac îşi manifestă cu măiestrie talentele în piaţa publică. Mulţi dintre cei prezenţi în Piaţa Callao, din Madrid, în timp ce un vagabond jongla cu mingea printre trecători, nu i-au dat acestuia atenţie.

Citeşte şi Cristiano Ronaldo, GEST EMOŢIONANT după ce a lovit cu mingea un copil din tribună VIDEO

Au fost însă destui şi cei care s-au oprit, au filmat jongleriile bărbatului ce părea că că a fost înzestrat de soartă cu mult talent, însă fără prea mult noroc, după cum reieşea din aspectul său exterior. De fapt, persoana cu pricina beneficiază din plin de amândouă. Numai că, ascuns în spatele bărbii se afla Cristiano Ronaldo.

Cu un căţel în lesă şi o minge, acesta a mers în Plazza Callao, unde a driblat printre trecători şi a flirtat cu tinerele. Numai că acestea nu l-au luat în seamă, s-au ferit de el şi au refuzat să-i dea numărul de telefon. În cele din urmă Ronaldo şi-a arătat adevăratul chip, spre surpriza generală.