Un băiat de 15 ani şi-a pus capăt zilelor, înghiţind 60 de pastile. Părinţii acuză medicii

Tragedie de nedescris pentru o tânără familie din Cluj-Napoca. Băiatul familiei s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute, înghițind un pumn de medicamente. Părinții spun că dacă medicii și-ar fi făcut datoria și ar fi descoperit la timp faptul că fiul lor a înghițit pastile, acesta ar fi putut fi salvat din ghearele morții.

25 aug. 2015, 11:34
Un băiat de 15 ani şi-a pus capăt zilelor, înghiţind 60 de pastile. Părinţii acuză medicii

Adolescentul nu a decedat imediat, fiind descoperit într-o stare gravă și transportat de urgență la spital. Aici, însă, deoarece medicii nu au știut de ce se simte băiatul atât de rău, acesta a fost transferat pe parcursul zilei de sâmbătă pe la mai multe clinici din Cluj-Napoca, de la UPU la Spitalul de Boli Infecțioase și apoi la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. La fiecare spital la care a fost dus medicii nu au reușit să-și dea seama ce afectează starea de sănătate a adolescentului.

Acesta a decedat până la urmă duminică noaptea.

Trupul neînsuflețit al adolescentului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde medicii legiști au descoperit că acesta înghițise nu mai puțin de 60 de pastile, potrivit somesanul.ro.

Șocați de cele întâmplate, părinții băiatului sunt deciși să pedepsească medicii vinovați de moartea copilului lor, având în vedere faptul că o serie de medici și cadre medicale de la mai multe clinici n-au fost în stare să dea un diagnostic corect și să descopere ce provoca starea de rău a adolescentului.