Românul condamnat la moarte în Malaezia şi-a făcut altar din icoanele de la Gigi Becali. Ce spune tatăl său

Dumitru Gologan, tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia, s-a hotărât să vorbească din nou public, pentru a lămuri controversele apărute în ultima vreme, el fiind acuzat că nu-i trimite fiului său banii pe care îi primeşte din donaţii.
Filip Stan
11 sept. 2015, 07:53
Românul condamnat la moarte în Malaezia şi-a făcut altar din icoanele de la Gigi Becali. Ce spune tatăl său

Dumitru Gologan susţine că banii şi cărţile primite de la Gigi Becali au ajuns la fiul său, care se află în închisoare în Malaezia. „Am vorbit miercuri cu Ionuţ, cu băiatul meu. M-a sunat din Malaezia, din puşcărie. Banii au ajuns la el, vă pot pune la dispoziţie chitanţele. Şi, de asemenea, a primit toate darurile: şi de la patriarhie, şi de la domnul Becali. Au ajuns la el prin doamna consul Camelia Tudose. Dânsa a fost în vacanţă în România, iar eu m-am întâlnit cu dânsa şi i-am dat cărţilele sfinte, icoanele şi celelalte obiecte religioase primite de mine la patriarhie şi la palatul domnului Becali„, a declarat pentru ziarulring.ro, Dumitru Gologan.

Nu e nimic adevărat din ce s-a speculat că mi-am renovat casa pe banii domnului Becali. Că mi-am luat două cutii de vopsea, şi alea pe datorie, ca să-mi vopsesc nişte uşi, asta nu înseamnă că eu am cheltuit toţi banii primiţi de la domnul Becali pentru băiatul meu. Vă repet, eu am chitanţele că i-am trimis banii băiatului şi vreau să-i arăt aceste chitanţe şi domnului Becali. Eu am trimis banii, prin Western Union, doamnei consul, iar dânsa, înainte să vină în concediu în România, i-a dus banii băiatului în puşcărie„, a ţinut să dezmintă bărbatul.

Citeşte şi Tânărul condamnat la moarte în Malaezia l-a sunat pe Gigi Becali. Ce rugăminte i-a adresat acesta

Totodată, el a dezvăluit şi ce a discutat cu fiul său în ultima convorbire telefonică: „Nu ştiu cum a făcut băiatul meu rost de telefonul domnului Becali, dar să ştiţi că l-a sunat, i-a mulţumit şi pentru bani, şi pentru cadouri: «Domnu’ Gigi, eu l-am sunat pe tata să nu vină, să-mi trimită banii să-mi pun dantura, că am probleme din cauza hranei de aici din închisoare». Şi băiatul mi-a spus că ţine legătura în continuare cu domnul Becali (…) Mi-a povestit că şi-a făcut în celulă, pe un perete, un altar la care să se roage. Acela este peretele lui sfânt la care se închină când ştie el. Despre dosar, băiatul mi-a zis că i s-a aprobat recursul şi că nu ştie decât că o să se judece anul viitor. A precizat că are încredere şi că la anul va veni acasă„.

În schimb, Gigi Becali spune că Ionuţ Gologan l-a sunat o singură dată din Malaezia. „Băiatul m-a sunat o singură dată din Malaysia şi mi-a spus că taică-său i-a trimis doar 1.500 de euro. Şi mi-a precizat: «Domnu’ Becali, dacă vreţi să-mi mai trimiteţi ceva, trimiteţi, vă rog, numai prin doamna consul!». Nu m-a mai sunat să-mi spună dacă a primit sau nu cărţile. Asta e. Dacă eu i-am dat lui taică-său 3.000 de euro şi el i-a trimis băiatului în puşcărie doar 1.500 de euro, eu ce să-i fac? Dacă taică-său nu-l ajută, eu cum pot să-l ajut mai mult? (…) Încercăm să-l salvăm pe băiatul ăsta, dar, dacă o să-l ajut în continuare, nu mai vreau să mai fac nimic public. Nu mai vreau să se ştie. Important este să scape de condamnarea la moarte, dacă se poate. El trebuie să facă penitenţă şi să se roage încontinuu la Dumnezeu!„, a spus Gigi Becali.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Capital.ro
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Anca Dumitra se retrage din Las Fierbinți! 'Nu o interesează acest aspect'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'