Cum te afectează Luna Nouă de pe 13 octombrie, în funcţie de ZODIA TA!

Luna Noua de pe 13 octombrie va avea o mare influenta asupra ta. Vezi daca zodia ta o duce bine sau vei avea probleme din cauza astrului noptii!
Alina Costache
11 oct. 2015, 13:25
Cum te afectează Luna Nouă de pe 13 octombrie, în funcţie de ZODIA TA!

Luna Noua va influenta toate zodiile, in special pe plan profesional. In plus, datorita faptului ca este situatia in Balanta, Luna Noua va echilibra relatiile. Vezi ce impact are asupra zodiei tale!

BERBEC

Luna Noua te face sa te simti deprimat, motiv pentru care incerci sa ii indepartezi pe toti cei din jur. Totusi, daca stai singur iti faci rau cu mana ta, deoarece poti gasi fericirea doar alaturi de ceilalti.

TAUR

Luna Noua este plasata in Casa Muncii pentru tine, lucru care te indeamna sa renunti la stresul de la munca. Vei avea energie, astfel incat vei reusi sa rezolvi mai multe probleme decat de obicei, lucru care va fi apreciat de sefi si de colegi.

GEMENI

Luna Noua te va ajuta sa te faci placut in fata celorlalti si vei socializa mai bine ca niciodata. Totusi, faptul ca incerci sa faci o multime de lucruri in acelasi timp te va stresa si s-ar putea sa cedezi nervos. Ai grija sa iti acorzi cateva momente de respiro.

RAC

Luna Noua este in casa Caminului, cea mai sensibila pentru tine. Trebuie sa fii atent ca unele probleme sa nu iti scape de sub control. Daca privesti lucrurile cu optimism vei reusi sa nu te lasi coplesit si vei privi cu entuziasm spre viitor.

LEU

Luna Noua te incurajeaza sa iei in calcul si parerea celor din jur. Totusi, vezi sa nu ajungi in cealalta exprema si sa depinzi de ceilalti. Gaseste calea de mijloc!

FECIOARA

Ai parte de o suma de bani in plus, insa nu stii ce ai putea sa faci, astfel incat investitia sa fie valoroasa. Vezi sa nu te pierzi in detalii si sa iei decizia gresita.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Top patru zodii pentru care urmează o perioadă senzațională. Li se deschide o altă lume plină de fertilitate și belșug, visele devin realitate, în sfârșit
Capital.ro
Klaus Iohannis a rămas FĂRĂ CUVINTE. Nu am crezut că o să văd vreodată AȘA CEVA
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
ALERTĂ! Un condiment ieftin, extrem de utilizat, provoacă găuri în stomac
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase fuste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Recalcularea pensiilor. A fost publicat cel mai așteptat document
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere aparent banală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
A MURIT marele actor român. Toată SCENA artistică este în doliu
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Laurențiu Reghecampf, fericit în brațele Corinei Caciuc după despărțirea de Anamaria Prodan: ‘Contează că mie îmi place foarte mult Corina’
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'