Actor român CELEBRU, prins în boscheţi cu „una de 50 de ani”

Valentin Uritescu a povestit fără perdea despre experienţele sexuale din tinereţe, în urma cărora s-a ales de două ori cu blenoragie.

24 oct. 2015, 18:43
Actor român CELEBRU, prins în boscheţi cu „una de 50 de ani”

Valentin Uritescu este un actor discret şi timid, însă în cartea sa, „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”, aflată în librării, şi-a făcut curaj şi a dezvăluit despre femeile care i-au trecut prin pat. El a povestit şi despre prima experienţă sexuală, la numai 15 ani, cu Zenobia, o ţigancă „şuie, cu ţâţele mari”, cu care avea să-şi piardă virginitatea, scrie Click.

Numai că prima partidă de sex avea să-l coste sănătatea, căci după patru zile a simţit o usturime în zona bărbăţiei, devenită „un robinet de puroi”. Medicul Floriş l-a diagnosticat cu blenoragie, de care actorul a scăpat abia după o săptămână, cu fiole de penicilină!

Actorul n-a uitat nici următoarea experienţă sexuală, din anii studenţiei, cu o femeie de vreo 50 de ani: „O cunoscusem la Cinematograful 11 iunie. Trecută bine de 50 de ani, s-a învoit să facă dragoste cu mine dacă-i ofeream o cină. O friptură şi o sticlă de vin apoi, pentru că nu aveam unde s-o duc, am căutat în Parcul Operei un boschet şi, cu oarece teamă, ca să nu ne vadă careva, m-am descărcat grăbit în ea, după care, destul de repede, pe când ne pregăteam să reluăm, doi miliţieni au apărut ca din pământ. «Ce faceţi voi aici, nenorociţilor?», ­ne-au întrebat ei. «Tovarăşe plutonier, sunt student, n-am unde în alt loc!». Mi-au pus cătuşele, dar ne-au dat drumul. Însă, după trei zile, am simţit aceleaşi usturimi ca şi prima dată, după întâmplarea cu Zenobia”.

Clipele de fericire aveau însă să-l coste pe artist încă o vizită la medic şi un nou tratament, pentru boli venerice.

Valentin Uritescu are un mariaj solid, care durează de 48 de ani, cu Valeria. Pe frumoasa blondină a luat-o de soție după ce a făcut un pariu. I-a spus că se vor căsători dacă lama ascuțită a cuțitului se înfige în ușă. Au împreună un băiat, pe nume Bogdan, în vârstă de 48 de ani, de meserie actor și practicant al artelor marțiale.