Dezvăluiri din dosarul lui Gheorghe Nichita. FIICA edilului suspendat a ASCUNS documente în pantaloni, la PERCHEZIŢII

Fiica primarului suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita, a încercat să-i fenteze pe procurori şi a ascuns mai multe documente în pantaloni, în timpul descinderilor. Actele au fost găsite după ce tânăra a fost percheziţionată.
Ionela Marcu
24 nov. 2015, 10:26
Dezvăluiri din dosarul lui Gheorghe Nichita. FIICA edilului suspendat a ASCUNS documente în pantaloni, la PERCHEZIŢII
Fiica cea mică a primarului suspendat al Iaşului, Ilinca Nichita, ar fi încercat să ascundă documente sub bluză, în momentul percheziţiilor efectuate de DNA la vila tatălui său, reiese din documentele anchetatorilor.
 
Citeşte şi: Poliţist local din Iaşi, pe plajele din Spania după amanta primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson
 

Potrivit documentelor de la acest dosar, fiica primarului-suspendat al Iaşiului, notarul public Ilinca Nichita, a fost percheziţionată de ofiţerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) după ce a încercat să ascundă documente de care anchetatorii erau interesaţi.

 
Informaţia apare în procesul verbal privind percheziţia efectuată pe 30 aprilie, la vila baronului de Iaşi. În aceeaşi zi, Gheorghe Nichita avea să fie reţinut de DNA pentru 24 de ore, fiind ulterior eliberat şi plasat în arest la domiciliu.
 
În ziua percheziţiilor, Ilinca Nichita a mers vila părinţilor săi, din cartierul ieşean Copou, pentru a participa la descinderi în calitate de persoană de încredere a lui Gheorghe Nichita. În procesul verbal menţionat se precizează că, la un moment dat, ofiţerii au constatat că notarul public se comporta ciudat şi au dispus efectuarea unei percheziţii corporale asupra Ilincăi Nichita.
 
Percheziţia a fost efectuată de o persoană de sex feminim. În acelaşi document se precizează că sub bluză, în pantaloni, Ilinca Nichita avea ascunse 14 documente şi o agendă de culoare neagră. Aceste documente au fost ridicate de anchetatori şi depuse la dosar. 
 
Ilinca Nichita a fost în centrul atenţiei în toamna anului trecut, atunci când s-a căsătorit cu un tânăr din domeniul bancar. Tatăl său, pe atunci fără probleme cu DNA, a organizat o nuntă la care au participat mulţi membri ai Guvernului sau lideri importanţi ai PSD.
 
Citeşte şi: Gheorghe Nichita se compară cu Mihai Eminescu. „Poate sunt PSIHOPAT, poate că-s NEBUN!” VIDEO
 
Tentativa de ascundere a documentelor a notarului Ilinca Nichita a fost ascunsă de la bun început de apărătorii primarului-suspendat al Iaşiului, scrie Adevărul.
 
Aceştia declarau după finalizarea percheziţiilor că anchetatorii ridicaseră un laptop, un reportofon şi trei stick-uri de memorie. Informaţii privind documentele ridicate de la Ilinca Nichita nu au fost însă furnizate de apărători. Nu există informaţii publice cu privire la conţinutul agendei şi documentelor ridicate de la vila primarului Nichita.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'