Directorul Antena Group, întâlnire cu şeful ANAF. Imobilele din care transmit Antenele vor fi vândute la licitaţie

Directorul general al Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, s-a întâlnit vineri la sediul Ministerului Finanţelor cu preşedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, pentru discuţii privind evacuarea spaţiilor în care funcţionează posturile tv ale grupului Intact. După întâlnire, ANAF a anunţat că va scoate la licitaţie imobilele confiscate după condamnarea lui Dan Voiculescu.
Iulian Tudor
19 feb. 2016, 09:14
Directorul Antena Group, întâlnire cu şeful ANAF. Imobilele din care transmit Antenele vor fi vândute la licitaţie

UPDATE ANAF anunţă într-un comunicat, după întâlnirea cu reprentanţii Antena Group, că va continua procedura de vânzare la licitaţie a imobilelor confiscate în urma deciziei instanţei în dosarul ICA.

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției.

În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr. 888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia.

În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”, se arată în comunicatul ANAF.

 

Alexandrescu a ajuns la sediul Finanţelor în jurul orei 12:00 şi a utilizat intrarea principală în instituţie, fără să facă declaraţii. Jurnaliştii l-au aşteptat pentru declaraţii ulterioare discuţiilor, însă Alexandrescu a părăsit clădirea folosind altă ieşire, potrivit Mediafax.

ANAF a anunţat anterior că preşedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentanţii legali ai grupului Intact la discuţii, la discuţii urmând să participe şi reprezentanţi ai Cancelariei premierului Dacian Cioloş.

Întâlnire între CNA şi ANAF pentru a discuta situaţia în care se află Antena Group

„Preşedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, şi domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, şi i-a invitat pe reprezentanţii legali ai grupurilor media pentru discuţii astăzi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanţelor Publice. La întâlnire vor participa, de asemenea, şi reprezentanţi ai Cancelariei Primului-Ministru”, anunţa Fiscul, vineri dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

ANAF a notificat luni firmele cu activităţi în câteva clădiri din Băneasa, unde funcţionează sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3, că spaţiile trebuie eliberate în cinci zile. Agenţia pune astfel în executare o sentinţa penală din 2013, prin care statul a intrat în posesia imobilelor.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Ce conține pate Ardealul cu fainoșag. Multor români le place gustul lui, puțini citesc eticheta
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Visul oricărei gospodine. Lingura inteligentă, lansată oficial
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru cei cu PERMIS de conducere. REGULI NOI pentru absolut toți șoferii
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Spania, victorie clară împotriva Croației în Euro 2024 cu scorul de 3-0
MediaFlux
AMENZI de 10.000 DE LEI dacă STAI LA BLOC
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?