Petre Grigoraş, dat afară de la ASA. Conflictul cu Adrian Mutu i-a fost FATAL

Petre Grigoraş a fost demis, luni, de la ASA Târgu Mureş, după doar două meciuri, ambele pierdute, 0-1 acasă cu Pandurii şi 0-1 în deplasare cu CFR Cluj. Asa a căzut pe locul 7, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, la un punct în spatele lui CSMS Iaşi, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off.

22 feb. 2016, 14:33
Petre Grigoraş, dat afară de la ASA. Conflictul cu Adrian Mutu i-a fost FATAL

Petre Grigoraş şi şefii lui ASA au reziliat contractul, motivul oficial fiind cele două înfrângeri. Neoficial, unul dintre motivele despărţirii a fost schimbarea lui Adrian Mutu, la meciul cu CFR, care l-a supărat atât pe atacant, cât şi pe colegii acestuia. Mutu a fost schimbat după 60 de minute, iar decizia lui Grigoraş nu l-a mulţumit deloc. Mutu a avut de partea lui, se pare, şi vestiarul, în special pe Edi Stăncioiu, cu care este foarte bun prieten.

Grigoraş este al patrulea antrenor schimbat de ASA în acest sezon, după Dan Petrescu, Vasile Miriuţă şi Cristiano Bergodi. Fekete Carol, antrenorul cu portarii, va fi intermar. ASA mai are de jucat în sezonul regulat, acasă, cu FC Botoşani.