Ioan Becali, executat silit de fosta amantă

Ioan Becali este în pericol să-şi piardă casa pentru că refuză să plătească aproape 100.000 de euro, suma reprezentând pensia alimentară a copilului pe care-l are din relația cu Aida Giurumescu.

02 mart. 2016, 07:27
Ioan Becali, executat silit de fosta amantă

Aida Giurumescu a cerut judecătorilor să-l oblige pe Gigi Becali și pe Stella, soția lui, să facă partajul. Femeia vrea astfel să obțină aproape 100.000 de euro, suma reprezentând pensia alimentară retroactivă. Avocatul femeii a declarat pentru Cancan că fostul impresar, care în prezent se află în închisoare, nu este cooperant.

CITEŞTE ŞI Ioan Becali, SCANDAL MONSTRU în puşcărie. CUM a fost FILMAT

„Refuză să plătească, nu s-a prezentat nici la proces. Am cerut ca Ioan Becali să fie obligat de instanță să facă partajul cu soția sa. Se discută despre două apartamente situate într-o zonă centrală a Capitalei. Având în vedere că imobilele sunt proprietatea lui Ioan Becali și a soției sale, trebuie făcut partajul”, a declarat Zamfirica Iacob.

CITEŞTE ŞI Ioan Becali, transformare INCREDIBILĂ după aproape doi ani de PUŞCĂRIE

Aida Giurumescu speră ca instanța să aprobe cererea ei. Dacă se va întâmpla acest lucru, partea fostului impresar va fi scoasă la licitație, iar suma obținută din vânzare va ajunge la copil.