Concertele anului 2016. Maroon 5, Iron Maiden şi Rihanna, printre artiştii de top ce vor concerta în România

Anul 2016 se anunţă un an plin de evenimente muzicale pentru români. Alice Cooper, Joe Perry, actorul Johnny Depp, Rihanna, Scorpions şi Enrique Iglesias vor veni în România. Iubitorii de rock vor avea parte de un un spectacol special oferit de trupele Muse şi Iron Maiden. 

01 apr. 2016, 08:01
Concertele anului 2016. Maroon 5, Iron Maiden şi Rihanna, printre artiştii de top ce vor concerta în România

Seria concertelor din acest an este deschisă de trupa Maroon 5 care va veni în România pe 5 iunie. Primul concert va avea loc în Piaţa Constituţiei şi face parte din turneul mondial V Tour”, prin care trupa americană îşi promovează cel mai nou album. Biletele au fost deja puse în vânzare.

Marea surpriză a anului 2016 este Jhonny Depp care va veni în România în calitate de muzician nu de actor. Starul de la Hollywood va cânta pe 6 iunie, alături de Alice Cooper şi Joe Perry. Şi pentru acest concert un număr limitat biletele a fost deja pus în vânzare de pe 31 martie. Preţurile variază între 149 şi 439 de lei. 

Iubitorii de rock vor avea parte la finalul lunii iulie de un concert de excepţie în cadrul ediţiei din 2016 a Festivalului Rock the City. Trupele Muse şi Iron Maiden sunt cap de afiş la spectacolul care se va ţine în Piaţa Constituţiei. Biletele se vând deja de pe 30 martie. 

Şi cei care preferă muzica latino vor avea parte de surprize anul acesta. Latin lover-ul Enrique Igleasias va concerta pe 12 mai la Romexpo. Preţurile biletelor variază între 339 lei şi 399 lei.

Nici luna august nu va fi săracă din punct de vedere muzical. Celebra Rihanna va concerta pentru prima dată în România pe data de 14 august 2016. Concertul va avea loc în Piața Constituției, iar preţurile biletelor variază între 151 de lei şi 648 de lei.