Tânără dispărută din maşina iubitului în timp ce acesta coborâse să cumpere droguri. Rudele se gândesc la ce e mai rău

O tânără a fost dată în urmărire naţională după ce a dispărut din maşina iubitului, pe care îl însoţea să cumpere droguri. Bărbatul susţine că din maşină i-au dispărut o sumă de bani şi un lanţ de aur.

01 apr. 2016, 11:40
Tânără dispărută din maşina iubitului în timp ce acesta coborâse să cumpere droguri. Rudele se gândesc la ce e mai rău

Mădălina, în vârstă de 27 de ani din Argeş, are o relaţie de patru luni cu bărbatul care a şi văzut-o ultima dată. Cei doi au venit în Bucureşti să cumepere droguri de la un apropiat. În locuinţa dealerului a intrat doar iubitul ei, în timp ce fata l-a aşteptat în maşină. Însă după câteva minute, când bărbatul a revenit la autoturism, tânără a dispărut fără urmă.

Iubitul tinerei susţine că nu are nicio legătură cu dispariţia fetei.

Verişoara fetei spune că Mădălina s-a plâns că ar fi fost ameninţată de soţia iubitului său. Mama fetei însă se gândeşte la ce e mai rău, că ar fi sechestrată sau moartă. Rudele au depus plângere la poliţie.

„Colegii mei au intreprins activitati pt identificarea acesteia iar impreuna iar impreuna cu politistii din cadrul investigatiei criminale, aceasta a fost data in urmarire nationala”, a declarat poliţistul care se ocupa de caz.

În ziua dispariţiei, Mădălina purta un trening gri, o geacă roşie şi era încălţată cu adidaşi aurii.