O femeie de 31 de ani a devenit bunică la 5 zile după ce a născut al 6-lea copil. Ce vârstă avea fiica ei

O femeie de numai 31 de ani a devenit bunică la numai 5 zile după ce a născut cel de-al șaselea copil al ei.

26 apr. 2016, 13:25
O femeie de 31 de ani a devenit bunică la 5 zile după ce a născut al 6-lea copil. Ce vârstă avea fiica ei

Jaymee Starr a născut primul ei copil la frageda vârstă de 14 ani, scrie a1.ro. La numai 5 zile după ce și mama ei a născut cel de-al șaselea copil. Astfel, fata a devenit mamă și mătușă în mai puțin de o săptămână.

Citeşte şi Cum să rămâi gravidă mai repede

„Când eu și mama ne aflăm în același loc, lumea crede că suntem surori, ambele însărcinate. Mama este bunică unui copil și mama a alți 6 la vârsta de 31 de ani. Acest lucru o face să fie mândră”, spune Jaymee Starr care are numai 14 ani.

Fata dorește să-și folosească experiența pentru a încuraja și alte tinere să nu renunțe la sarcină, în cazul în care rămân gravide la o vârstă frageda, ci să pună pe primul loc atât școala, cât și copilul. Jaymee este hotărâtă să-și continue studiile în timp ce are grijă și de noul-născut și de frații săi.

Citeşte şi O femeie gravidă a fost declarată în moarte cerebrală. Incredibil ce s-a întâmplat după 55 de zile

Mama lui Jaymee a născut-o pe aceasta când avea numai 16 ani. „Mi-a spus că, deși nu am fost un copil planificat, am fost binecuvantarea ei. Ea a mai făcut 5 copii de atunci și a avut mereu un loc de muncă. Știind că am fost concepută la o varsta așa de fragedă, mă simt mândra de modul în care a reușit să ne crească pe toți”, povestește Jaymee.