Dacian Cioloş RENUNŢĂ la planul său de a face încă o evaluare a miniştrilor în luna iunie

Decizie de ultimă oră a lui Dacian Cioloş! Premierul renunţă la planurile sale de a mai face o nouă evaluare a miniştrilor în luna iunie şi asta deoarece el se bazează pe faptul că nimeni nu vrea să preia guvernarea pentru câteva luni şi să fie criticat.

27 mai 2016, 09:07
Dacian Cioloş RENUNŢĂ la planul său de a face încă o evaluare a miniştrilor în luna iunie

Dacian Cioloş, cel care spunea că în luna iunie va face încă o evaluare a miniştrilor, evaluare în urma căreia ar fi putut să fie înregistrate şi alte plecări din Guvern, s-a răzgândit şi nu vrea să mai dea afară niciun ministru.

Premierul a dat înapoi deoarece el este sigur că în acest moment nu se va mai depune o moţioune de cenzură astfel încât să plece înainte să termine acest mandat limitat de un an de zile la care s-a angajat. 

Declaraţiile celor de la PSD şi ALDE, care spuneau că se pregătesc să depună o moţiune de cenzură după alegerile locale au fost infirmate de vicepremierul Vasile Dâncu, care a declarat că în acest moment nu crede că Parlamentul vrea ca Executivul să plece de la Palatul Victoria, totul pentru că ar lua locul tehnocraţilor şi ar fi ei criticaţi şi de asemenea pentru că nu ar trebui să îşi asume o guvernare de doar câteva luni din moment ce este mult mai comod să fie în opoziţie.