Atacurile lui Johnny Depp, dezvăluite în SMS-uri tulburătoare

Ziua și dezvăluirea – așa s-ar descrie cel mai bine acest divorț teribil al celui mai hot cuplu hollywoodian. Un cuplu fierbinte, într-adevăr, căci de la iubire la ură a fost doar o petiție de divorț, intentată de Amber Heard (30), la pachet cu pretențiile financiare de la soțul ei.

02 iun. 2016, 10:26
Atacurile lui Johnny Depp, dezvăluite în SMS-uri tulburătoare

Refuzurile repetate ale avocaților lui Johnny de-a oferi sprijin financiar blondei, plus punerea la îndoială a intențiilor „victimei” au convins-o pe aceasta să pluseze la tribunal cu dovezi șocante ale violenței domestice, activă „pe perioada întregii relații”, spune ea – în timp ce polițiștii care au sosit acasă la ei, în urma unui telefon la 911 privind un astfel de incident, spun că nu au găsit nicio urmă de asalt sau leziune sau sticlă spartă… în fine. Adevărul pare din ce în ce mai greu de descoperit…

Jocul de ping-pong a culminat ieri cu publicarea poveștii „culiselor unui mariaj toxic”, evident detaliat de tabăra lui Amber și ilustrat cu fotografii făcute în decembrie, cu fața lovită a lui Amber –deși nu o cadă prea bine această mișcare a actriței, în tribunal. Iar astăzi suntem asaltați și de o serie de mesaje text pe telefon între Amber Heard și asistentul soțului său, un anume Stephen Deuters, din mai 2014.

Citește pe www.okmagazine.ro mesajele șocante