ALEGERI LOCALE 2016. Un moldovean a mers să voteze călare pe măgar. Explicaţia lui te va lăsa fără cuvinte

ALEGERI LOCALE 2016. Situaţie neobişnuită într-o comună din Vrancea. Un localnic a mers să voteze călare pe măgar, pentru că, spune el, animalul va purta noroc pentru un viitor mai bun.

05 iun. 2016, 07:20
ALEGERI LOCALE 2016. Un moldovean a mers să voteze călare pe măgar. Explicaţia lui te va lăsa fără cuvinte

. Dis de dimineaţă bărbatul s-a urcat hotărât pe măgar şi a plecat spre secţia de votare. Omul speră ca animalul să poarte noroc aşa cum s-a întâmplat acum mai bine de două mii de ani. Bărbatul îşi doreşte ca schimbarea să vină cu oameni tineri, capabili să conducă o comunitate.

„Ţaranu sarac a venit la vot sa voteze cu magarul pentru schimbari. Iisus Hristos a intrat in Ierusalim cu magaru si a facut schimbari in credinta umana si speram ca acest animal care este cel mai credincios sa facem schimbari”, a spus barbatul.

„Am crezut ca o sa rada lumea, dar a fost foarte bine chiar s-au bucurat multi si l-au felicitat. Tata asa ne-a crescut in spiritul asta si as vrea sa calc pe urmele lui si sa ii sustin ideile”, a marturisit fata taranului.

Potrivit România TV, după ce a depus buletinul de vot tăranul şi-a aşternut masa pe marginea drumului şi chiar a împărţit trecătorilor din bucatele lui.

Citeşte şi: Scandal într-o secţie de vot din Satu Mare. Primarul din Odoreu a bruscat un observator şi i-a rupt acreditarea VIDEO