Ultima dorinţă: Nu au murit până nu au făcut asta

Cu totii ajungem aici mai devreme sau mai tarziu. Si, cand acesti oameni au simtit ca li se apropie sfarsitul, au incercat sa-si indeplineasca dorintele, macar pe ultima suta de metri.

15 iul. 2016, 19:50
Ultima dorinţă: Nu au murit până nu au făcut asta

Iata cateva povestiri emotionante despre oameni care nu au murit pana cand nu si-au indeplinit ultima dorinta.

Profesoara care nu a murit pana nu si-a primit diploma

Ca profesor, Harriet Richardson Ames si-a dedicat intreaga viata educatiei. Tocmai de aceea a vrut sa obtina diploma in educatie inainte de a muri. Visul sau a fost indeplinit datorita muncii sale si determinarii.

„Daca as muri maine as face-o fericita pentru ca stiu ca sunt pe cale sa obtin diploma”. La trei saptamani dupa ce a implinit 100 de ani femeia si-a vazut visul cu ochii: a obtinut diploma visata. Insa a doua zi dupa ce a primit-o Harriet a parasit aceasta lume.

Baiatul care nu a vrut sa moara virgin

Un baiat de numai 15 ani bolnav de cancer isi dorea sa nu paraseasca aceasta lume virgin. Adolescentul, care a stat internat multi ani in spital, nu a putut sa-si afaca o prietena precum ceilalti baieti de varsta lui. Tocmai de aceea, dorinta lui era sa nu moara virgin. Fara stirea parintilor sai, prietenii australianului au apelat la serviciile unei prostituate. Adolescentul s-a intalnit cu femeia undeva in afara spitalului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO