Dezvăluiri explozive despre abuzurile procurorilor! Inculpaţi din dosare de corupţie, ameninţaţi de anchetatori

‎Faci un denunţ şi scapi. Aceasta este tactica de aur a anchetatorilor, potrivit dezvăluirilor făcute de inculpaţi din mai multe dosare de corupţie.

20 iul. 2016, 08:40
Dezvăluiri explozive despre abuzurile procurorilor! Inculpaţi din dosare de corupţie, ameninţaţi de anchetatori

Este vorba despre Gheorghe Grecu, implicat în dosarul fostului judecător CCR Toni Greblă. Scandalul vine după ce alt inculpat din dosarul Rovinari a declarat ca a fost ameninţat de anchetatori cu 15 ani de închisoare dacă nu va denunţa înţelegerea dintre Victor Ponta şi Dan Şova.

Şi soţia demnitarului Dorin Lazăr Maior, ameninţat în închisoare, a făcut noi dezvăluiri explozive la România TV. Ea a afirmat că procurorii de la DNA Braşov i-au cerut ei şi soţului ei, Dorin Lazăr Maior, să facă denunţuri despre liderii de seamă ai PSD, precum Ion Iliescu sau Adrian Năstase. Totodată, Florina Maior a declarat că ea şi soţul ei au fost supuşi unor torturi psihice pentru semna denunţuri deja scrise de procurori. 

„Mie mi-a cerut sa ii denunt pe oamenii de langa sotul meu si de la varf si de la nivel local, din PSD…Iliescu, Nastase, inclusiv din dosarul de santaj, procurorul Selaru i-a pus denunturile scrise, doar sa le semneze si asta e eliberarea ta, Dorin nu a vrut sa semneze si a spus, bun, atunci mai stai, ia-ti condmnarea ca asta iti este soarta…si pe mine m-a amenintat procurorul ca ma condmana 10 ani daca nu fac denunturile pe care le vrea el. Si am spus ca este exlcus”, a declarat Florina Maior pentru România TV.

Florina Maior a mai spus că soţul ei, Dorin Lazăr Maior, a fost torturat psihic ca să facă denunţuri.