Dezvăluirile unui procuror celebru din România: „Băsescu sper că este ofiţer român”

Fostul procuror Ciprian Nastasiu, care l-a anchetat pe Omar Hayssam, induce ideea că fostul preşedinte Traian Băsescu ar fi ofiţer acoperit.

01 aug. 2016, 12:00
Dezvăluirile unui procuror celebru din România: „Băsescu sper că este ofiţer român”

Procurorul dat afară de la DIICOT central pe motiv că a vorbit prea mult despre corupţie la nivel înalt, Ciprian Nastasiu, revine.

Unde l-aţi aşeza pe preşedintele Băsescu dacă ar fi să aveţi în faţă o tablă de şah şi piesele ei, Ce rol ar juca?  Ofiţer! Adică nebun, cal… tură, spune fostul magistrat pentru jurnalul.

Sper că ofiţer al României, dar nu sunt sigur, subliniază Nastasiu.

„Traian Băsescu a avut o şansă uriaşă de a pune ţara asta unde îi este locul. Părea că are toate calităţile. Pe el nu l-a interesat că un procuror, eu adică, venea la el să-i spună că sunt elemente de crimă organizată foarte aproape de preşedinte. L-am sunat să-i spun asta, înainte de a fi revocat de la DIICOT. Pe el l-a iritat că avea cineva curajul să-i spună această informaţie. A spus că nu are ce discuta cu un om care îşi poate imagina că la Cotroceni sunt personaje din cercuri de crimă organizată. El putea da reset sistemului dacă voia! De asta i-am spus că el era şeful sistemului!

Poate un preşedinte ofiţer să dea reset sistemului? Dacă este ofiţer român, da!”, conchide Nastasiu.