Femeie luată pe sus de 10 poliţişti în centrul Capitalei pentru că a traversat pe roşu VIDEO

Scandal în stradă între o femeie şi 10 poliţişti! Toţi au intervenit după ce femeia a traversat pe roşu. S-a întâmplat în piaţa Unirii, iar circul a adunat zeci de trecători. Luată cu forţa, femeia a fost amendată. 

10 aug. 2016, 13:51
Femeie luată pe sus de 10 poliţişti în centrul Capitalei pentru că a traversat pe roşu VIDEO

Incidentul s-a petrecut în urmă cu 3 săptămâni, dar a ieşit la iveală odată cu publicarea acestor imagini pe o reţea de socializare.

În aceste imagini se poate observa cum o femeie este bruscată de mai mulţi politişti, care încearcă să o bage pe aceasta în maşina de poliţie. Poliţiştii susţin că participau la o acţiune, moment în care au văzut-o pe femeie că a trecut neregulamentar pe culoarea roşie a semaforului, au oprit-o, i-au cerut să se legitimeze, însă aceasta a refuzat să-şi arate actele şi a devenit din ce în ce mai agresivă. 

Oamenii legii au declarat că femeia a început să îi lovească pe doi dintre ei, moment în care au chemat întăriri. Poliţiştii susţin că femeia avea tulburări psihice şi a fost condusă la o unitate spitalicească. Aceasta a fost amendată cu 400 de lei.â