Horoscop sexual septembrie 2016: Toamna infidelităţilor

Horoscop sexual septembrie 2016: Toamna aceasta incepe cu cateva socuri amoroase pentru mai multi nativi. Nevoia de a inova in sex va fi mai mare ca oricand pentru cuplurile din zodiac, mai ales daca nu vor sa sufere o despartire timpurie.

17 aug. 2016, 07:11
Horoscop sexual septembrie 2016: Toamna infidelităţilor

Horoscop sexual septembrie 2016

ZODIILE CARE TREBUIE SA SCHIMBE TACTICA IN DORMITOR

BERBEC

Sexul cu persoana iubita a ajuns la saturatie pentru ca nu vii niciodata cu o idee noua. Inoveaza, incercati sa faci dragoste pe roluri, depasiti barierele, lasati pudoarea la o parte si simtiti-va bine experimentand. Aveti atatea lucruri noi de trait impreuna…

RAC

Te-ai cam lasat pe tanjeala in ultima perioada si trebuie sa iti verifici starea de sanatate inainte de a experimenta lucruri periculoase din punct de vedere sexual. Daca nu esti in starea de a trece la nebunii cu partenerul tau sexual, schimba tactica si incearca sa fii sincer. Nu il mai imbrobodi asa cum ai facut-o pana acum. Spune-i ce probleme ai, de orice natura ar fi ele.

BALANTA

Ai ajuns la plafonare din punct de vedere sexual. Persoana iubita iti cere sex intruna, dar tu nu esti tot timpul dispus sa faci asta. Poti initia un joc erotic din care sa ai de castigat. Daca simti ca atractia sexuala dispare, e timpul sa iti pui imaginatia la o parte si sa iti tii partenerul pe jar cat mai mult.

SAGETATOR

Nu e suficient sa saruti bine, sa fii protector si atent cu persoana de langa tine. E nevoie de mai mult de atat. Uneori, anumite cuvinte vulgare, insa spuse intr-un mod jucaus, pot reaprinde flacara pasiunii dintre voi. Nu fugi de nonconformism, chiar daca iti e teama sa nu cazi in ridicol.

VARSATOR

Toti prietenii se lauda cu performantele lor sexuale, iar tu esti codas de fiecare data. Primul lucru pe care trebuie sa faci ca sa te bucuri de o viata sexuala activa este sa iti gasesti in primul rand un partener. Visezi cam mult si te preocupi de lucruri utopice, timp in care pierzi din micile placeri ale vietii. Schimba tactica in dormitor macar pentru o noapte: arunca din pat cartile si fa loc pentru persoana cu care vrei sa pasesti in al noualea cer.

PESTI

Oricat de grijuliu ai fi cu partenerul de viata, lucrurile nu se rezolva doar cu niste atingeri si un preludiu ca la carte. Uneori e nevoie de ceva mai multa actiune, in acel sens al cuvantului (stii tu care pentru ca esti expert in sex fara inhibitii). Reactiveaza-ti acea latura si incearca sa o combini cu partea ta romantica.

Citeste continuarea pe revista Teo