Probleme din cauza vremii în Capitală. HAOS şi AGLOMERAŢIE la metrou VIDEO

Vremea rea a provocat haos şi în mijloacele de transport în comun din Capitală. Mai mult, şi traficul rutier a fost îngreunat şi s-a circulat bară la bară.

12 oct. 2016, 05:27
Probleme din cauza vremii în Capitală. HAOS şi AGLOMERAŢIE la metrou VIDEO

În Capitală, la staţia de metrou Unirii, pasajul care face legătura între cele două magistrale a fost plin până la refuz. Sute de oameni s-au adăpostit de ploaie şi vânt şi s-au înghesuit. Aglomeraţie a fost şi pe scările care duc către peroanele de metrou, dar şi în garniturile care abia dacă îşi mai puteau închide uşile, scrie digi24.ro.

Nici în autobuze nu a fost mai bine, ploaia abundentă a îngreunat traficul şi s-a circulat bară la bară.

Citeşte şi PLOILE TORENŢIALE fac RAVAGII: Inundaţii, circulaţia trenurilor îngreunată, accidente din cauza vremii

Peste 50 de intervenții pentru scoaterea apei din locuințe și gospodării, în Capitală și Ilfov

Echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au avut peste 50 de intervenții, în ultimele ore, pentru scoaterea apei acumulate în locuințe și în gospodării, ca urmare a precipitațiilor abundente căzute în Capitală și localitățile din apropiere.

Potrivit unui comunicat ISU București-Ilfov, ca urmare a manifestărilor meteo, începând de marți, ora 17,00 au fost gestionate peste 50 de intervenții, iar în prezent sunt în desfășurare alte 10.

În București s-a intervenit pe Șoseaua Fundeni, Șoseaua București — Urziceni și străzile Dealu Cotmeana, Principală, Livezilor, Bihor, Walter Mărăcineanu, Gheorghe Petre, Perinița, Anton Pann, Gramond și Mihai Viteazu.

În județul Ilfov, localitățile afectate sunt Pantelimon, Cernica și Afumați.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: COD PORTOCALIU şi GALBEN de vreme rea în aproape toată ţara. HARTA ZONELOR AFECTATE