Am purtat o pereche de chiloţi timp de 3 săptămâni şi i-a vândut în schimbul sumei de 5.000 de dolari. „Banii au fost o oportunitate..”

Încearcă să te gândești puțin la lenjeria pe care o porți în acest moment. Dacă ar fi să o porți timp de trei săptămâni în schimbul sumei de 5.000 de dolari, ai face acest lucru? Ține cont de următoarele aspecte: este vară, ai putea să mergi sau nu la sală, să fii nevoită să faci mișcare și să depui efort fizic, și ești nevoită să o porți indiferent că ești la muncă, dormi sau ești în perioada menstruației și nu ai voie să o speli nici măcar o dată!

22 oct. 2016, 09:37
Am purtat o pereche de chiloţi timp de 3 săptămâni şi i-a vândut în schimbul sumei de 5.000 de dolari. „Banii au fost o oportunitate..”

Oare mai ești încă interesată de această afacere. Pentru o antreprenoare tânără, cu pseudonimul Lady Kitten, acest lucru nu a reprezentat deloc un impediment sau un motiv întemeiat pentru a refuza afacerea despre care este vorba în această poveste. Ea are vârsta de 21 de ani și lucrează cu „Sofia Gray”, un site web care permite utilizatorilor să vândă și să cumpere în mod discret, ferit de ochii lumii, lenjerie intimă care a fost deja purtată, iar asta de cel puțin șase luni. De când este o studentă la zi, folosește platforma ca mijloc de a câștiga un ban în plus prin intermediul site-ului, pentru a putea plăti facultatea.

Citeste mai mult AICI.