Traian Băsescu: „Invalidarea lui Dragnea stă în picioare legal, dar PSD şi ALDE vor vota împotrivă”

Traian Băsescu a declarat, duminică, la un post TV, că prevederea din Regulamentul Camerei Deputaţilor care priveşte invalidarea unui mandat de deputat "stă în picioare" din punct de vedere legal în cazul lui Liviu Dragnea, dar PSD şi ALDE vor vota, în plen, împotrivă.

18 dec. 2016, 18:55
Traian Băsescu: „Invalidarea lui Dragnea stă în picioare legal, dar PSD şi ALDE vor vota împotrivă”

„La Comisia de validare se va da un aviz – nu are relevanţă dacă pozitiv sau negativ – se va merge la vot în plen unde PSD şi ALDE vor vota pentru validare şi cu asta se încheie discuţia pentru că la ei legea e bună doar când le convine, nu şi când nu le convine”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Traian Băsescu o face PRAF pe Alina Gorghiu. „Scotea nişte SCÂNCETE…”

Traian Băsescu a precizat că PMP va vota împotriva validării mandatului de deputat al lui Dragnea.

„El face un lucru de tip Stat Islamic, adică punem un guvern, dar eu, ayatollahul, stau la partid în Kiseleff cu o echipă de ayatolahi şi spunem noi Guvernul şi îl ţinem sub control. Deci pe omul ăsta l-a dus mintea să ofere public soluţia specifică statelor islamice. Cred că s-a inspirat de la Iran”, a spus Traian Băsescum care a arătat că Liviu Dragnea nu va putea să fie premier în acest mandat din acelaşi motiv pentru care nu poate fi desemnat acum, respectiv acela că, dacă l-ar desemna, şeful statului, Klaus Iohannis, ar încălca o lege în vigoare – Legea 90/2001.