Surse: Bogdan Aurescu, noua variantă vehiculată de premier PSD

Bogdan Aurescu este noua variantă vehiculată de propunere de premier PSD. După ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că niciunul dintre numele vehiculate în ultimele zile în spațiul public, privind propunerea PSD de premier, nu este adevărat, a apărut o nouă informație. Este vorba despre consilierul președintelui Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu, care ar fi luat în calcul pentru șegfia Guvernului.

19 dec. 2016, 13:08
Surse: Bogdan Aurescu, noua variantă vehiculată de premier PSD

Cunoscut ca diplomatul care a condus echipa care a câştigat, în 2009, procesul de la Haga împotriva Ucrainei, Aurescu a devenit ministru de Externe, în 2014, în Guvernul condus de Victor Ponta, după demisiile lui Titus Corlăţean şi Teodor Meleşcanu.

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea s-a referit la Aurescu atunci când a spus că premierul propus la consultările de la Palatul Cotroceni va fi ”de nerefuzat” pentru șeful statului, arată libertatea.ro.

Citeşte şi: Înregistrări EXPLOZIVE cu procurorii DNA, făcute publice de Sebastian Ghiţă. Cum se pun presiuni pentru a-l denunţa pe Dragnea VIDEO